Hallo mensen.

Ik heb al een tijd niks meer kunnen posten maar dat komt omdat ik geen zin heb.

Ik wil even terugkomen op de vele honderden berichten van luisteraars die mijn mening willen horen over de nieuwe mango chili stroopwafel.

Welnu, de bruine kidneybonen, de knoflook en de chorizoworst komen in deze wafel goed tot hun recht, zij het dat de koriander wel erg scherp is en dat de hete tomatensaus soms over de kin omlaag stroomt met alle gevolgen van dien. De rode ui en het rundergehakt zijn minder aanwezig, maar deze lacune wordt meer dan goedgemaakt door de verrassende toevoeging van verse ongepelde mangovruchten die het geheel van een exotische bite voorzien.

Mijn oordeel: vier ballen ••••

Afijn enzovoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *