Ik zag net een stukje van Floortje Dessing op Reis. 
Of hoe die show ook heet.

Nou gun ik het die schat van een Dessing volkomen, maar grutjes wat een muffig programma. Terwijl de camerapiet ansichtkaarten schiet hoor je Floortje zeggen: “Onderweg krijgen we ruimschoots de tijd om de indrukwekkende natuur te bewonderen.” Of: “De Kreutjesheuvel is de meest westelijk gelegen berg in Buiten-Kaspië.”

Ja jeezus, laat MIJ het dan doen denk ik dan. 
Maar ik ga geen reisfolders voorlezen, mensen. Ik zeg dingen als: “Persoonlijk heb ik altijd een buitenissige hekel gehad aan de Oost-Timorese Dwergpinguïn.” Of: “Dit is de meest genderneutrale waterval die ik ooit heb gezien.”

Wilt u ook dat ik voor de tv op reis ga? Stuur dan een briefkaart naar:

JOORTJE IN PLAATS VAN FLOORTJE
Antwoordnummer 56409
5436 KV Hilversum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *